Klanten aan het woord. 

Lees de ervaring van klanten die al overtuigt zijn van Bardahl producten.


Bardahl Common Rail Diesel Injector Cleaner
score (5) REVIEWER Luuk Berbers POSTED 20:26, Feb 02, 2014
VERRASSEND
Hebben voor problemen gehad met onze Passat TDI 140PK 2006.Deze keer stotterde de motor boven 3000tpm. Heb toch de gok gemaakt en BARDAHL besteld, en in de diesel vermengd. Het leek niet echt te werken, maar na 300 km, kwam er verandering. Motor stotterd niet meer, loopt mooi door tot 4300 tpm. Echt fantastisch.ROOKT niet meer,motor loopt RUSTIGER, en maakt MINDER geluid. ECHT een aanrader. Mvrgr. L.Berbers
 
 
score (4) REVIEWER Karel POSTED 12:15, Sep 29, 2013
EEN AANRADER
Sinds kort gebruik ik dit product regelmatig; mijn kilometer balans is nl. rond de 45000 km/jr. Metteen de 1ste keer was het merkbaar dat de auto wat rustiger reed en het leek alsof de auto een tikkeltje meer souplesse erdoor kreeg. Sindsdien gebruik ik dit product regelmatig uit preventief oogpunt. Dit product is een aanrader.
 
score (5) REVIEWER Roy Metheuver POSTED 14:31, Jun 06, 2012
DOOR DEZE AANSCHAF HAD IK MEZELF € 3.500,- KUNNEN BESPAREN
Omdat mijn Renault Espace 3.0dCi (2003, 300.000km) inhield bij het gas geven moest er volgens de garage een nieuwe Turbo (à € 2.700,-) in. Helaas was het probleem niet verholpen, dus toen de Luchtmassameter (à € 500,-) laten vervangen, maar het probleem was nog steeds niet opgelost. Zelfs het volledig professioneel reinigen van het complete brandstofsysteem bij de Renaultgarage (à € 300,-) mocht niet baten. Een vriend gaf me een busje Common Rail Diesel Injector Cleaner van Bardahl. De problemen zijn opgelost. Eens in de zoveel duizend kilometer doet het zich weer voor maar na een busje cleaner kan mijn ervaren Espace er weer tegenaan. Verplichte kost voor € 20,-. Tja, had ik dat maar eerder geweten...
 
score (5) REVIEWER bob POSTED 18:37, Dec 12, 2011
GE WEL DIG !!!
gebruikt bij volvo v70 met 503.000km mercedes e220cdi met 325.000km en een smart for two cdi 200.000km eerlijk is eerlijk: gewoon super spul de motor word er gewoon super stil van en je merkt extra power na het gebruiken van dit product rookten deze autos niet meer(daarvoor veel zwarte rook bij het accelereren) ik ben echt verliefd geworden op de producten van bardahl en kan het iedereen aanraden! zou graag zien, dat het op iedere straathoek te koop zou zijn
 
 
Oil booster + Turbo Protect
score (5) REVIEWER NSS POSTED 17:29, Apr 10, 2015
PRIMA SPUL
Gebruik de turbo protecor inmiddels 3 jaar; bevalt goed, motor loop soepeler en de turbo blijft perfect in conditie.
 
 
B2
score (5) REVIEWER Timon van Oosten POSTED 17:40, Apr 10, 2015
B2
Super onze camper fiat ducato 1.9 td ging steeds meer olie gebruiken en werd ook wat luidruchtiger in oktober toegevoegd aan de olie en we merkten gelijk verschil met geluid en afgelopen weekend weer eens het oliepeil gecontroleerd en niks verbruikt .Dus bij de volgende beurt gaat het er gewoon weer in 
 
score (5) REVIEWER Ben Lenig POSTED 18:12, Apr 11, 2015
HOGE KILOMETERSTAND
Mijn keuze is gebaseerd op prijs kwaliteitsverhouding en die is bij Bardahl prima, makkelijk bestellen en zonder gedoe op tijd thuis bezorgd. Het product wat ik gebruik is overigens geheel top, ik merk het altijd direkt als ik het toevoeg aan de olie. Hij loopt rustiger en soepeler. Ik merk het ook qua druk, die is qua compressie helemaal goed en het vermogen lijkt wat toe te maar deze toevoegingen zijn absoluut een verrijking. Mede door deze middelen komt hij altijd glasrijk door de roetmeting heen. Top dus.
 
Concentrated Fuel Injector Cleaner
score (5) REVIEWER Stefan Veldheer POSTED 11:08, Apr 10, 2015
PRIMA RESULTAAT
Eind December het additief toegevoegd in mijn Seat Ibiza 1.4 2002 aan een ongeveer halve tank benzine (zoals beschreven in de gebruikershandleiding). Al na een 100 tal kilometres werd het verschil merkbaar en bij de daarop volgende tankbeurt waren de klachten (inhouden bij gasgeven) totaal verdwenen en lijkt de auto ook sneller te accelereren. Tot op heden geen klachten meer. Helemaal TOP!
 
score (5) REVIEWER Serge Beelaard POSTED 19:53, Oct 17, 2011
VERDIEND ZICH DIK TERUG!!!
In feb.2011 een Toyota Avensis uit 2005 gekocht met 124.000 km op de teller. Een 1.8 16v VVT-I met 129pk omdat deze een verbruikerslabel B heeft.Na een paar weken bleek het gemiddelde gebruik van de auto 8,8ltr/100km te zijn terwijl de fabrieksopgave 5,8/100 km moeten zijn.Ik had al eerder een zeer possitieve ervaring met Bardahl in mijn Mondeo TDCI die ook aanzienlijk zuiniger en stiller is geworden.Zo heb ik deze duurdere benzine toevoeging gekocht omdat ik het meteen goed wilde aanpakken. Mijn Avensis ging van 8,8 ltr/100km naar 5,5 ltr/100km! Maak na gebruik een mix van 50% euro95 en 50% schone peut (v-pwr of BP ultimate, etc) en je rijdt nog zuiniger en stiller!! Bardahl u bent bedankt, ik rijd langer en schoner met een tank benzine!! Oja, natuurlijk is een zuinige rechtervoet net zo belangrijk om zulke cijfers te halen maar zonder Bardahl gaat het je echt niet lukken
 
Fuel Stabilizer
score (5) REVIEWER Nanno Nanninga POSTED 17:53, Feb 01, 2014
HELP JE KLASSIEKER DE WINTER DOOR!
Ik gebruik Bardahl fuel stabilizer in mijn klassieke Peugeot en in mijn motor. Beide worden in de winter niet gebruikt. Het is een voordelige toevoeging met een handig doseersysteem.Ik kan er minstens twee jaar mee doen. Na de winterstop weer direct starten is me het bescheiden bedrag zeker waard! Tip: als je het toevoegt voordat je stalt, rij dan nog een paar kilometer zodat het mengsel ook in je carburateur of injectiesysteem komt.